top of page
Image by Takashi Miyazaki

ABOUT SPACE EXPRESS.

Wat zijn research chemicals?

Er zijn verschillende namen voor research chemicals:
designer drugs, NPS en Nieuwe Psychoactieve Stoffen bijvoorbeeld. Laboratoria maken een kleine verandering in de chemische structuur van een bestaande, illegale drug (XTC, Cocaïne, Speed etc.) om zo een legaal middel op de markt te kunnen brengen. Voor meer informatie
klik hier!
 

Anoniem & discreet

AL onze producten worden verzonden met discreet verpakkingsmateriaal. Op het bankafschrift staat ook een discrete naam. Vanuit je afschrift of op het pakketje is dus nooit te herleiden dat je bij ons iets gekocht hebt.

Wie zijn wij?

Space-Express is een bedrijf dat zich richt op het verkopen van research chemicals aan bedrijven en consumenten. Wij verkopen research chemicals van Europese bodem zodat je altijd de beste kwaliteit kunt verwachten. 

 

Blog

Op ons blog kun je meer informatie vinden over de verschillende research chemicals die wij verkopen. Ook houden wij je hier op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen en bevindingen binnen de wereld van designer drugs. Neem snel een kijkje!

Gebruik

Space-Express verkoopt research chemicals puur ter onderzoeksdoeleinden. Gebruik van de stoffen raden wij af, wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor misbruik van onze producten. Be Safe, lees je in op https://psychonautwiki.org/wiki/Research_chemicals
 

Reviews

Vele mensen zijn al in de Space-Express gestapt en hebben onderzoek gedaan met onze producten. Lees onder onze producten hoe zij dit ervaren hebben.

bottom of page