top of page

Research chemicals kopen

Research chemicals kopen? Dan ben je bij Space Express op het juiste adres. Wij verkopen research chemicals aan bedrijven en particulieren binnen Europa. Bestellen is heel simpel, kies je producten op de website, plaats ze in je mandje, betaal de order en de volgende dag ligt het al bij jou door de brievenbus!

Wat zijn research chemicals?

Research chemicals, ook bekend onder de namen:
designer drugs, NPS en Nieuwe Psychoactieve Stoffen. Zijn stoffen gemaakt in een lab. 

 

Laboratoria maken een kleine verandering in de chemische structuur van een bestaande, illegale drug (XTC, Cocaïne, Speed etc.) om zo een legaal middel op de markt te kunnen brengen. 

Een bekend voorbeeld hiervan is 3MMC. 3MMC is tegenwoordig helaas verboden maar de stof is weer zó aangepast dat er nu nieuwe chemicals zijn die exact lijken op 3MMC. Space Express verkoopt deze vervangende chemicals ook! Klik op de link 3CMC en 2MMC voor meer informatie.

Zijn research chemicals legaal?

Drugs online kopen? Dat mag toch helemaal niet? Goed nieuws, dat mag dus wel! Research chemicals vallen namelijk niet onder de Opiumwet. Veel bekende drugs vallen daar wel onder en mag je dus niet zomaar kopen.

 

Wij hebben een vervanger voor al deze bekende drugs. Een voorbeeld hiervan is LSD, LSD mag niet verkocht worden maar zijn kleine broertje, 1P-LSD wel! Benieuwd geworden? Klik hier voor meer informatie over 1P-LSD.

Een ander bekend voorbeeld is Ritalin. Ritalin wordt voorgeschreven door artsen bij onder andere AD(H)D. Ook hiervan verkopen wij een stof die hier exact op lijkt: 4F-Ritalin.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Ga dan snel naar de shop!

bottom of page